Τάσος Μπερδέσης: Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη Βάρη

Τάσος Μπερδέσης: Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη Βάρη

Η πυγμαχία από 12 ετών, η εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη, η σχέση με πρώην Σταρ Ελλάς και το έπαθλο των 150.000 ευρώ στο Survival

Νεκρός έπεσε σήμερα το πρωί στη Βάρη, ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους που επέβαιναν σε ένα μαύρο πολυτελές τζιπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρέθηκαν πάνω από δέκα κάλυκες με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της Ασφάλειας Πατρών για υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας σε καταστήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για συμβόλαιο θανάτου ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την εκτέλεση του.

Ποιος ήταν ο Τάσος Μπερδέσης

Ο Τάσος Μπερδέσης  ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες σε ηλικία μόλις 12 ετών και η πυγμαχία έγινε η μεγάλη του αγάπη από το 1993.

Κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας το 2002 στα - 75 κιλά, το 2007 στα -81 κιλά και ξανά το 2011 στην ίδια κατηγορία. Το 2006 κέρδισε το Πανευρωπαϊκό, τo 2007 κέρδισε το κύπελλο Ακρόπολις.

Είχε πάρει και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο του 2008, ωστόσο λόγω εμπλοκής του με τη Δικαιοσύνη, δεν συμμετείχε στους Αγώνες.

Όταν αναδείχθηκε νικητής του Survival Secret

Ο πυγμάχος έχει γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στο ριάλιτι Survival Secret του Epsilon, του οποίου, μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής. Μάλιστα κατάφερε να κερδίσει και το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Παρουσιαστής του προγράμματος ήταν ο Κώστας Σόμερ ενώ μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι Γιώργος Μανίας,  Πηγή Δεβετζή και Θάνος Πετρέλης.

 Έφθασε λίγο πριν τον γάμο με πρώην Σταρ Ελλάς
 
Toν Νοέμβριο του 2013 η Τατιάνα Στεφανίδου είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή της τότε στο Star, τον Τάσο Μπερδέση με την τότε σύντροφό του Διονυσία Κουκίου, όταν εκείνος είχε κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία.

Τότε το ζευγάρι είχε πει:

Διονυσία Κουκίου: Ζω στην Αθήνα με την αδελφή μου. Η οικογένειά μου ζει στην Πάτρα. Ήμασταν σε προετοιμασία για το γάμο της και μπαινόβγαινε στο σπίτι κόσμος. Η Πάτρα είναι μια μικρή κοινωνία. Η κοπέλα του παιδιού που φέρεται ότι έκανε τη δολοφονία είναι φίλη μου. Έχουμε μεγαλώσει μαζί. Με βοηθούσε να ετοιμάσω το γάμο της αδελφής μου. Και μου είπε ότι έρχεται ο σύντροφος της. Την ώρα που πήγαν να φύγουν έγινε η έφοδος στο σπίτι μας. Μάλιστα ο Τάσος είχε πάει για ύπνο. Μας χτύπησαν την πόρτα και είπαν αστυνομία.

Τάσος Μπερδέσης: Εγώ όταν τον είδα τον ρώτησα τι συνέβη, έχουμε έγκυος γυναίκα και μου είπε όλα καλά. Να πάμε σινεμά… Ήταν λίγο δύσκολο αυτό που τραβήξαμε εμείς.