Μητέρα 11χρονης στα Χανιά: Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της όταν μπήκε ο μπαμπάς φυλακή

Μητέρα 11χρονης στα Χανιά: Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της όταν μπήκε ο μπαμπάς φυλακή

«Δε θα τρέμουμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι», φέρεται να έλεγε η 11χρονη

Στις δύσκολες στιγμές, με ξυλοδαρμούς και εντάσεις, που βίωνε η 11χρονη που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία στα Χανιά, αναφέρθηκε η μητέρα της.

Μιλώντας στο T-Live, η μητέρα της 11χρονης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η κόρη μου είχε περάσει δύσκολα, επειδή ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας καταλάβαινε περισσότερα πράγματα. Ήταν ένα ευαίσθητο, καλόψυχο και ευγενικό παιδί. Περάσαμε δύσκολα. Οι καταστάσεις με τον πατέρα της ήταν δυσάρεστες για όλους μας».

Όπως είπε η μητέρα της, «τη μέρα που έγινε η δίκη και μάθαμε ότι ο πρώην σύζυγός μου θα μπει στη φυλακή για τέσσερα χρόνια, ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή της μικρής. Μου έλεγε “Επιτέλους! Δε θα μας ενοχλήσει ξανά και θα έχουμε μια φυσιολογική ζωή. Δε θα τρέμουμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι”. Όταν μπήκε ο πρώην σύζυγος στη φυλακή, χρειαζόταν χρόνος για να ηρεμήσουμε όλοι. Ειδικά τα παιδιά. Μετά το εξάμηνο ξεκίνησε για εμάς μια καλή ζωή».

«Είχε τριχοτιλλομανία. Έβγαζε τις βλεφαρίδες και τα φρύδια της με τα νύχια της και μου έλεγε ότι δε μπορούσε να το σταματήσει. Παιδοψυχίατρος την παρακολουθούσε πολύ πιο πριν από το περιστατικό ξυλοδαρμού της δασκάλας της από τον πατέρα της. Μέσα στον γάμο είχαμε πολύ άσχημα πράγματα. Οι ξυλοδαρμοί αφορούσαν πιο πολύ εμένα. Και με τα παιδιά του δεν είχε καλή συμπεριφορά. Ήταν νευρικός, μεθυσμένος, καθόλου καλά με τον εαυτό του… Οι καβγάδες ήταν πάντα», δήλωσε η μητέρα της 11χρονης.

Φωτογραφία: flashnews.gr