Νεκρός βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος αλιέας στα Κερδύλλια Σερρών

Νεκρός βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος αλιέας στα Κερδύλλια Σερρών

Η σορός του εντοπίστηκε από έναν ψαρά και έναν περιπατητή να επιπλέει στη θάλασσα

Μία εβδομάδα μετά και μία μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης, φαίνεται πως βρέθηκε τελικά η σορός του αγνοούμενου ψαρά στα Κερδύλλια Σερρών.

Οι έρευνες διήρκησαν πέντε ημέρες, αλλά όλο αυτό τον καιρό δεν υπήρχε το παραμικρό σημάδι του 43χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα seleo.gr, το άψυχο σώμα του 43χρονου βρέθηκε από έναν ψαρά και έναν περιπατητή, να επιπλέει στη θάλασσα, στα 250 μέτρα περίπου πριν την Κυανή Ακτή.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα το Λιμενικό Τμήμα Σταυρού, αλλά και η αστυνομία, ενώ αναμένεται η σύζυγός του, προκειμένου να γίνει η αναγνώριση. Ο 43χρονος αγνοούνταν από τις 19 Μαΐου, όταν ανατράπηκε η βάρκα στην οποία επέβαινε με την σύζυγό του στη θαλάσσια περιοχή Νέων Κερδυλίων, κοντά στις εκβολές του ποταμού Στρυμώνα.

Άμεσα στην περιοχή είχαν μεταβεί ένα πλωτό περιπολικό σκάφος και ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, όπου εντόπισαν στην ακτή Κερδυλλίων την 43χρονη σύζυγο του αγνοούμενου, έχοντας τις αισθήσεις της. Η 43χρονη ανέφερε ότι στο σκάφος επέβαινε και ο 43χρονος σύζυγός της, τον οποίο είδε να προσπαθεί να κολυμπήσει, μετά την βύθιση του σκάφους και έκτοτε αγνοούνταν.