Θέατρο «Εμπρός»: «Παγώνουν» οι εργασίες σφραγίσματος

Θέατρο «Εμπρός»: «Παγώνουν» οι εργασίες σφραγίσματος

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του news.gr

Σταμάτησαν προσωρινά οι εργασίες των συνεργείων για το εκ νέου σφράγισμα του κτηρίου του θεάτρου «Εμπρός», μετά από παρέμβαση των ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Εκεί βρέθηκε και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι θα καταθέσει μήνυση στο συνεργείο, καθώς, όπως ανέφερε, δεν υπήρχαν οι κατάλληλες άδειες εργασιών. Λίγη ώρα αργότερα, και ο κ. Ηλιόπουλος αλλά και οι εμπλεκόμενοι του συνεργείου, αποχώρησαν προς το αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.

Τελικά, το συνεργείο αποχώρησε, με τους συγκεντρωμένους να αναφέρουν ότι το κτήριο είναι διατηρητέο και οι ζημιές που έγιναν δεν μπορούν να αποκατασταθούν.

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Δευτέρας (24/05) πραγματοποιείται νέα αστυνομική επιχείρηση στο θέατρο «Εμπρός» με συνεργεία να ετοιμάζονται να σφραγίσουν και πάλι τον χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου μεγάλη ομάδα ατόμων βρέθηκε στου Ψυρρή και προχώρησε στην επανακατάληψη του θεάτρου «Εμπρός».

Η πρώτη επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση του κτηρίου που τελούσε υπό κατάληψη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (19/05).

Βίντεο - φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος