Μύκονος: Λήστεψαν γνωστό επιχειρηματία – Του έκλεψαν ρολόι αξίας 100.000 ευρώ

Μύκονος: Λήστεψαν γνωστό επιχειρηματία – Του έκλεψαν ρολόι αξίας 100.000 ευρώ

Τι λέει o δικηγόρος του ενός συλληφθέντος

Θύμα ληστεία Γάλλων που αρπάζουν πανάκριβα ρολόγια έπεσε γνωστός επιχειρηματίας της Βορείου Ελλάδας ο οποίος έκανε διακοπές στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Λάμπου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, oι δυο Γάλλοι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία στους Μύλους, ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μυκόνου. Ο ένας τον αιφνιδίασε υποδυόμενος τον φιλικό τουρίστα που σήκωσε το χέρι για να τον χαιρετίσει. Απαντώντας στον χαιρετισμό, ο ανυποψίαστος άντρας δέχθηκε επίθεση από τον δεύτερο Γάλλο με γροθιές.

Με σχεδόν ταχυδακτυλουργικό τρόπο του αφαίρεσαν από το χέρι το πανάκριβο ρολόι πολύ γνωστής μάρκας, που η αξία του ξεπερνάει τις 100.000 και στη συνέχεια έγιναν καπνός.

Στη συνέχεια η αστυνομία συνέλαβε έναν Γάλλο υπήκοο που εκτιμούν ότι εμπλέκεται στη συμμορία ως τσιλιαδόρος.

«Ο εντολέας μου αρνείται την κατηγορία»

«Ο εντολεας μου κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ληστεία, ο ίδιος αρνείται αυτή την κατηγορία. Το θύμα έχει μιλήσει πολύ ξεκάθαρα για δυο άτομα τα οποία του επιτέθηκαν, ενώ ο δικός μου έχει έναν πολύ ιδιαίτερο σωματότυπο, ο οποίος είναι εκτός κάθε περιγραφής από το θύμα. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Σύρου για την Τετάρτη το πρωί», δήλωσε στο STAR ο δικηγόρος του συλληφθέντος, Κώστας Δοκιμάκης.