Ηράκλειο: Χειροπέδες σε τρία άτομα για διακίνηση κοκαΐνης

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε τρία άτομα για διακίνηση κοκαΐνης

Η Αστυνομία τους έπιασε… στα πράσα

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου συνέλαβαν σήμερα (21/05) το πρωί, σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, τρεις άνδρες που κατηγορούνται για τα περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη τους έγινε στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, όπου εντοπίστηκε ο ένας άνδρας κατά τον χρόνο που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες (κοκαΐνη) σε έναν άλλο. Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του δεύτερου δύο συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 25,5 γραμμάρια κοκαΐνης και συνελήφθησαν και οι δύο.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα στο σπίτι του πρώτου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας, ενώ βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν συνολικά 41,5 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες (όλοι τους Έλληνες) με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.