Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Ο Γεωργιανός δεν θα ομολογήσει ποτέ, θα τον ξαναδούμε σίγουρα έξω

Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Ο Γεωργιανός δεν θα ομολογήσει ποτέ, θα τον ξαναδούμε σίγουρα έξω

«Θα μπει για ληστεία, θα βγει στα 3-4 χρόνια»

Σε ένα «συνεχές crash test» βρίσκεται η Αστυνομία, με την εγκληματικότητα να έχει αυξηθεί, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης το πρωί της Τετάρτης (19/05), με αφορμή το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη (18/05), ο Γεωργιανός που είχε συλληφθεί στον Έβρο, εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Πικέρμι. Ο Γεωργιανός είπε ότι δεν έχει ιδέα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ενώ αρνήθηκε ακόμα και τη σχέση του με τη ληστεία στο Πικέρμι, κάτι για το οποίο έχει επιβεβαιωθεί, αφού έχει βρεθεί το DNA του στον χώρο.

«Υπάρχει μεγάλο ζήτημα με την ανακυκλούμενη εγκληματικότητα. Η αστυνομία βρίσκεται σε ένα συνεχές crash test. Οι Γεωργιανοί είναι πολύ σκληροί, δεν θα ομολογήσει ποτέ. Το DNA του έχει ταυτοποιηθεί. Είναι σεσημασμένος. Αυτόν θα τον ξαναδούμε σίγουρα έξω. Μέχρι να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας θα τον ξαναδούμε σίγουρα έξω. Θα μπει για ληστεία, θα βγει στα 3-4 χρόνια. Ο δικαστής θα του ρίξει παραπάνω ποινή. Δεν έχει κάνει φόνο, εκτός αν έχει εμπλοκή στην υπόθεση των Γλυκών Νερών», είπε στο MEGA ο κ. Καλλιακμάνης.

«Να αλλάξουν οι νόμοι, η πολιτεία να φτιάξει φυλακές κι αυτοί που τελούν φόνους να μην βλέπουν το φως του ήλιου. Το σπίτι είναι ιερός χώρος. Πρέπει να υπάρξει αυστηροποίηση του νόμου κι εκεί, στη διάρρηξη», πρόσθεσε.