Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το μαχαίρωμα στη Νέα Σμύρνη

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το μαχαίρωμα στη Νέα Σμύρνη

Οι νεαροί επιτέθηκαν στον 60χρονο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης

Ελεύθεροι έφυγαν από το γραφείο της αρμόδιας ανακρίτριας οι πέντε νεαροί οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 60χρονου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Μετά την απολογία τους, οι κατηγορούμενοι, με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές τον μήνα, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους κατηγορούμενους ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που επιτέθηκε στον 60χρονο δηλώνοντας μετανιωμένος για την πράξη του. Οι συγκατηγορούμενοι του δε φέρονται να παραδέχτηκαν ότι ήταν παρόντες στη συμπλοκή και ζήτησαν συγγνώμη.

Σύμφωνα με την κατηγορία οι νεαροί επιτέθηκαν στον 60χρονο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης όταν τους έκανε παρατήρηση για... κορονοσυγκέντρωση. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος έψαξαν κάμερες και μαρτυρίες, που τους οδήγησαν στα ίχνη των συλληφθέντων.