Προ των πυλών 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο ΕΣΥ

Προ των πυλών 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο ΕΣΥ

Για ποιους θα προβλέπεται αυξημένη μοριοδότηση

«Τρέχουν» οι διαδικασίες για 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο ΕΣΥ, καθώς όπως αναφέρουν σε κοινή δήλωση τους οι υπουργοί Υγείας Βασίλης Κικίλιας και Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ και ο διαγωνισμός θα έχει προκηρυχθεί εντός του 2021.

«Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνηση προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με 4.000 μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτών, πρωτίστως από όσους υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία.

Οι νοσηλευτές αυτοί θα προσληφθούν με διαδικασίες ΑΣΕΠ, μέσω διαγωνισμού που θα προκηρυχθεί εντός του τρέχοντος έτους. Ειδικά για τους νοσηλευτές που υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία, θα προβλέπεται αυξημένη μοριοδότηση.

Είναι η ελάχιστη αναγνώριση της συνεισφοράς τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Η στήριξη των δομών υγείας θα συνεχίσει να είναι προτεραιότητα για την Κυβέρνηση και αποτελεί παρακαταθήκη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας του 21ου αιώνα», αναφέρεται στη δήλωση.

1
σχόλιο
  1. avatar Μητσοτακς

    Τώρα τώρα. Οπου νάνε δηλαδή. Σε λίγο καιρό. Τωρα θα γίνουν οι προσληψεις. Προ τον Πυλών είναι δηλαδή. Τωρα τώρα. Ανοιγουμε τις πυλες και μπαινουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...