Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός με τα πλαστά έγγραφα – Για 3 λόγους θεωρείται ύποπτος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός με τα πλαστά έγγραφα – Για 3 λόγους θεωρείται ύποπτος

Έχει ταυτοποιηθεί η παρουσία του σε άλλη ληστεία στο Πικέρμι - Εξετάζεται εξονυχιστικά η πιθανότητα εμπλοκής του στο φόνο της 20χρονης μητέρας

Μεγάλο βάρος των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. έχει πέσει πάνω στο έγκλημα της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά. Εξετάζονται εξονυχιαστικά όλες οι πιθανότητες, όπως αυτή να έχει εμπλοκή ο Γεωργιανός που πιάστηκε στα σύνορα στην προσπάθειά του να περάσει με πλαστά έγγρφα.

Η Αστυνομία εστιάζει στους δράστες 12 ληστειών στο λεκανοπέδιο οι οποίες έγιναν με βίαιο τρόπο ή παρουσιάζουν ομοιότητες. Από την ανάλυση που έχει γίνει στις εκατοντάδες ληστείες στα βόρεια προάστια, οι Αρχές καταλήγουν σε περίπου 12, ανάμεσα σε αυτές κ η ληστρική εισβολή σε σπίτι στο Ντράφι πριν δύο μήνες.

Έφτασε στη ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός

Στη ΓΑΔΑ έχει μεταφερθεί ο 30χρονος Γεωργιανός κακοποιός μέλος συμμορίας ληστών που εντοπίστηκε να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστά στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε από την ασφάλεια η παρουσία του στη μονοκατοικία στο Ντράφι.  Αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει να λύσουν την υπόθεση και να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας μπροστά στα μάτια του 11 μηνών βρέφους της και του 32χρονου συζύγου της, είναι πως τις τελευταίες μέρες ο 36χρονος Γεωργιανός που εξετάζεται είχε εξαφανιστεί, δεν υπήρχαν ίχνη του και ξαφνικά εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου..

Ο 36χρονος συμμετείχε (μαζί με άλλα τέσσερα άτομα) σε άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Εκεί είχε βρεθεί DNA του και έτσι συνελήφθη όταν εντοπίστηκε στον Έβρο, όπως μετέδωσε το Mega.

Οι Αρχές θα τον εξετάσουν σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά γιατί θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει κι άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.

Για 3 λόγους θεωρείται ύποπτος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν τρεις λόγοι, για τους οποίους ο 36χρονος Γεωργιανός θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία.

Σύμφωνα με «Το Βήμα» και τις πληροφορίες, που προέκυψαν κυρίως από ανάλυση DNA, ο πρώτος λόγος είναι ότι ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι, όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι, αλλά και την οικιακή βοηθό τους, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να έχουν εντοπίσει ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών – σε Γλυκά Νερά και Πικέρμι.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Γεωργιανός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από τη χώρα, παρά το γεγονός ότι εγκληματική ενέργεια στο Πικέρμι είχε σημειωθεί προ περίπου 70 ημερών.

Και ο τρίτος, είναι ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που είχε δώσει για έναν από τους δράστες και συγκεκριμένα του αποκαλούμενου «κοντού», ο σύζυγος της Καρολάιν.