Χαλάει ξανά ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Χαλάει ξανά ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Μέχρι πότε θα κρατήσει το φαινόμενο

Αλλάζει και πάλι ο καιρός με βροχές και πτώση θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες, όπως ανέφερε η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Πάττυ Σπηλιωτοπούλου.

Για αύριο Τρίτη συνεχίζεται ο καλός καιρός και μόνο στα βόρεια θα έχουμε πάλι λίγες συννεφιές το μεσημέρι – απόγευμα και στα βορειοανατολικά ορεινά λίγες μπόρες. Άνεμοι δυτικοί, στα κεντρικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ, όπου θα έχουμε και μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη, με τους ανέμους να ενισχύονται λίγο από το απόγευμα και να φτάνουν στα πελάγη τα 7 μποφόρ, ενώ την Πέμπτη θα μας τα χαλάσει λίγο ο καιρός, επηρεάζοντας όμως μόνο τα βόρεια με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά. Θα γυρίσουν οι άνεμοι σε βοριάδες στα 6-7 μποφόρ και θα πέσει λίγο η θερμοκρασία, από το βράδυ όμως θα βελτιωθεί και πάλι και θα παραμείνει καλός και το Παρασκευο – Σαββατοκύριακο, οπότε και θα εξασθενήσουν οι άνεμοι και θα ανέβει ξανά σταδιακά η θερμοκρασία.

Ειδικά για την Πέμπτη η ΕΜΥ αναφέρει: «Στα βόρεια παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες, ενώ θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας.