Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο του Γιώργου Καραϊβάζ

Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο του Γιώργου Καραϊβάζ

Στο σημείο της δολοφονίας του δημοσιογράφου τοποθετήθηκε αναμνηστική πλακέτα

Επιμνημόσυνη δέηση μέσα σε κλίμα οδύνης πραγματοποίησε η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ στο σημείο που δολοφονήθηκε στον Άλιμο στις 9 Απριλίου.

Συγκινημένοι ήταν η γυναίκα του και ο γιος του δημοσιογράφου, ενώ πολλοί συνάδελφοι του βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας όπου τοποθετήθηκε πλακέτα στη μνήμη του.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε την δολοφονική επίθεση μόλις είχε φτάσει στο σπίτι του στην οδό Αννίνου στον Άλιμο. Την ώρα που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό του ένα μηχανάκι με δυο άγνωστα άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 10 φορές σχεδόν εξ επαφής. Ο δημοσιογράφος, που ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες, επέστρεφε στο σπίτι μετά τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star.

Σε ότι αφορά τις έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζει να βρίσκεται στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι εκτελεστές ενδεχομένως να μην ήξεραν καν ποιον σκότωσαν και απλά να εκτελούσαν τυφλά το συμβόλαιο θανάτου. Για τον λόγο αυτό άλλωστε ακόμα και σήμερα γίνεται μια προσπάθεια να «αποκρυπτογραφηθούν» τα όσα έγραφε ο δημοσιογράφος, με την ελπίδα να βρουν εκεί την άκρη του νήματος.