Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. σκιαγράφησε τα προφίλ των δραστών

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. σκιαγράφησε τα προφίλ των δραστών

Ο «κοντός» στραγγάλισε την 20χρονη μητέρα - Βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Στα χνάρια των δραστών της αποτρόπαιας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά βρίσκεται η Αστυνομία. Οι αρχές έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ των εγκλημαιών της 20χρονης μητέρας με τη βοήθεια του 33χρονου συζύγου της Καρολάιν. Ο σύζυγος βρίσκεται καθημερινά σε επαφή με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο ένας εκ των δραστών, ο «κοντός», είναι εκείνος που έδεσε και έπνιξε την άτυχη 20χρονη. Ο δράστης υπολογίζεται ότι έχει περίπου 1,70 ύψος και είναι ευτραφής. Επίσης, φορούσε μια μπαλακλάβα στο πρόσωπο, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Οι άλλοι δύο δράστες είναι εκείνοι που ακινητοποίησαν και έδεσαν τον σύζυγο, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο 33χρονος, ήταν ψηλοί, αδύνατοι, μαυροντυμένοι άντρες. Ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο, ενώ ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι.

Οι ύποπτες ληστείες

Οι αρχές, από τη λίστα που εξέταζαν, έχουν στρέψει τις έρευνές τους, κυρίως, σε 3 ύποπτες ληστείες σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι.

Στο Κορωπί, συγκεκριμένα, εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Αντίστοιχα, στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στο χώρο.

Η πιο βίαιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Παράλληλα, μετά την επικήρυξη των αρχών για πληροφορίες, έχουν ληφθεί εκατοντάδες μαρτυρίες, όμως προς το παρόν δεν είναι αξιοποιήσιμες.

Στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. έχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από τη μέρα της ληστείας.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας εργάζονται νυχθημερόν για να συλλάβουν τους δράστες και να αποδοθεί δικαιοσύνη.