Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Νομίζω τελείωσε η καριέρα του

Πηνελόπη Πιτσούλη για Πέτρο Φιλιππίδη: Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Νομίζω τελείωσε η καριέρα του

«Χαιρέτησε τον πλάτανο»

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», αλλά και στις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις σε βάρος του μίλησε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα, ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Πρώτη φορά φέτος δουλέψαμε μαζί, όπου ήταν τόσο άψογος, τόσο κύριος, τόσο large, τόσο ευγενικός, τόσο δοτικός… Πού να ξέρω ότι είναι ο Dr Jekyll; Πού να ξέρω εγώ; Κεραυνός εν αιθρία. Δεν είναι ένα πράγμα απλό ή κάτι ακούσαμε. Ακούσαμε τέτοια τέρατα που λες είναι δυνατόν να ζούσε ανάμεσά μας ένα τόσο μεγάλο τέρας και να μην έχουμε πάρει χαμπάρι κανείς τόσα χρόνια;», ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Ερωτηθείσα για το αν μπορέσει ο οποιοσδήποτε ηθοποιός που έχει έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες κατηγορίες να συνεχίσει την καριέρα του στον χώρο, η γνωστή ηθοποιός απάντησε:

«Νομίζω εδώ τελείωσε η καριέρα του, χαιρέτησε τον πλάτανο. Νομίζω ότι οι ίδιοι δε θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον χώρο ξανά. Θα ήταν πάνω από το κεφάλι τους η σκιά του: “άει να χαθείς κάθαρμα“. Εδώ τελείωσε, έβαλε τελεία και παύλα».