Λαμία: Τι είπε η γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο που έλεγε στον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο

Λαμία: Τι είπε η γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο που έλεγε στον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο

«Ενήργησα όχι ως επιστήμων, αλλά με βάση τη συνείδησή μου»

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς θα αντιδράσω», αναφέρει μεταξύ άλλων η 42χρονη γιατρός για την παραπομπή της στο Πειθαρχικό, επειδή προκάλεσε πανικό σε εμβολιαστικό κέντρο στη Λαμία, αποτρέποντας πολίτες να εμβολιαστούν.

«Ενήργησα όχι ως επιστήμων, αλλά με βάση τη συνείδησή μου. Περιμένω τις αποφάσεις του Διοικητή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς θα αντιδράσω», δήλωσε η γιατρός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η συγκεκριμένη γιατρός είναι γυναικολόγος, επιμελήτρια Β’ και είχε προσληφθεί ως μόνιμη στο Κέντρο Υγείας Λαμίας τον περασμένο Σεπτέμβρη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

«Δύο, τρεις συμπολίτες μας, υπερήλικες, πάνω από 80 ετών φοβήθηκαν και έφυγαν. Με προσωπική παρέμβαση και του διευθυντή του Κέντρου Υγείας τους φέραμε χθες και σήμερα ώστε να συνεχίσει κανονικά η εμβολιαστική διαδικασία», είπε ο Διοικητής 5ης ΥΠΕ, κ. Φώτης Σερέτης.

Η γιατρός έχει τεθεί εκτός της εμβολιαστικής διαδικασίας. Έγινε αναστολή της άσκησης των καθηκόντων της και διατάχθηκε η παραπομπή της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της πέμπτης υγειονομικής περιφέρειας.