Σοφία Παυλίδου: Στο νοσοκομείο η μητέρα της – Το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού

Σοφία Παυλίδου: Στο νοσοκομείο η μητέρα της – Το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού

Τις δύσκολες ώρες που βιώνει η μητέρα της στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αποκάλυψε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τη μητέρα της στο Instagram και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χρόνια πολλά και στη δίκη μου τη μανούλα, που από τη Μεγάλη Παρασκευή νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με περιστατικά COVID η μητέρα μου χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως καθώς κάποιες κύστες που δημιουργήθηκαν στην περιοχή του εγκεφάλου της άρχισαν να τη δυσκολεύουν στην κίνηση».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Η γιορτή της μητέρας σήμερα

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου

Χρόνια πολλά και στη δίκη μου τη μανούλα ,που από τη Μεγάλη Παρασκευή νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ .

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με περιστατικά COVID η μητέρα μου χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως καθώς κάποιες κύστες που δημιουργήθηκαν στην περιοχή του εγκεφάλου της άρχισαν να τη δυσκολεύουν στην κίνηση. Απαγορεύεται η είσοδος σε οποιοδήποτε συγγενή ή μη κι έτσι η μητέρα μου είναι μόνη σε ένα κρεβάτι με δυσκολία στην κίνηση ώστε να αυτοεξυπηρετείται... Λογικό που δεν επιτρέπεται να μπαίνει κανείς από τη στιγμή που ανεβαίνει ο ασθενής στο δωμάτιο του, καθώς τα κρούσματα είναι πολλά και χρειάζεται να προστατευτούν οι υπόλοιποι ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό, όμως πως αντέχεται να μην μπορείς να βοηθήσεις, να είσαι δίπλα στον άνθρωπο σου τώρα που έχει την ανάγκη σου? Αυτό δεν παλεύεται ...

Έχω ελπίδα ,έχω πίστη κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα των γιατρών που την παρακολουθούν. Έχω και την Κατερίνα, νοσηλεύτρια που είναι η επαφή μου με τη μητέρα μου, που την προσέχει σαν να είναι δίκη της μητέρα και την ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό !

Μαμά μου θα περάσει όλο αυτό σύντομα και θα είμαστε πάλι όλοι μαζί με σένα υγιή και χαρούμενη όπως είσαι πάντα από τότε που σε ξέρω.

Υ.Γ.Η μαμά είναι 80 ετών.

Όταν σας λέω ότι έχω καλό γονίδιο...».

Παρακαλούμε περιμένετε ...