Σαμπάνης: Το τραγούδι «Για κάποιο λόγο» του Οικονομόπουλου δεν το ήθελε κανείς

Σαμπάνης: Το τραγούδι «Για κάποιο λόγο» του Οικονομόπουλου δεν το ήθελε κανείς

«Δεν το ήθελε κανείς. Τρία χρόνια στο συρτάρι»

Την αποκάλυψη ότι το τραγούδι «Για κάποιο λόγο», το οποίο ερμήνευσε ο Νίκος Οικονομόπουλος, δεν το ήθελε κανείς και ότι το είχε στο συρτάρι για τρία χρόνια έκανε ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, μιλώντας στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Έσπασε τα ρεκόρ αυτό το τραγούδι. Δεν το ήθελε κανείς. Τρία χρόνια στο συρτάρι» ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης και συνέχισε: «Η τεράστια επιτυχία που έκανε το «Για κάποιο λόγο», δεν οφείλεται μόνο στο τραγούδι. Είναι η μουσική, το μουσικό μοτίβου που φτιάχνει ο συνθέτης, ο στίχος, η ενορχήστρωση, η ερμηνεία και το timing».

«O Νίκος Οικονομόπουλος έχει ένα χάρισμα ερμηνευτικό το οποίο τον καθιστά να μπορεί να τραγουδήσει πράγματα που έχουν ενδιαφέρον. Ο Νίκος είναι πιο ευαίσθητος από ότι φαίνεται. Είναι ένας παραδοσιακός λαϊκός τραγουδιστής της εποχής μας, που έχει όλο το μέλλον και τον δρόμο μπροστά του», κατέληξε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Οικονομόπουλος: Ο Γιώργος έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που γράφει μουσική και δεν ταιριάζει σε όλους τους τραγουδιστές

«Από ό,τι έμαθα από τον Γιώργο, το «Για κάποιο λόγο» είχε περάσει από διάφορους καλλιτέχνες, οι οποίοι είτε δεν το κατάλαβαν είτε δεν το ήθελαν. Εγώ όταν το άκουσα, κατάλαβα αμέσως ότι είναι ένα τραγούδι που είναι σχεδόν κομμένο και ραμμένο για μένα. Διότι ο Γιώργος σαν συνθέτης είναι ξεχωριστός. Έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που γράφει μουσική και δεν ταιριάζει σε όλους τους τραγουδιστές», ανέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος. «Εγώ είχα εντυπωσιαστεί πολύ από το τραγούδι. Μου άρεσε πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής.