Ανοιχτά σούπερ μάρκετ, καταστήματα και κομμωτήρια σήμερα – Το ωράριο λειτουργίας

Ανοιχτά σούπερ μάρκετ, καταστήματα και κομμωτήρια σήμερα – Το ωράριο λειτουργίας

Τι ισχύει με τα SMS

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή του Θωμά 9 Μαΐου, τα εμπορικά καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ, τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής.

Αναλυτικότερα, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 Μαΐου και θα λήξουν το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 ενώ, προαιρετικά, ανοικτά μπορούν να είναι τα καταστήματα τροφίμων και το λιανεμπόριο, σήμερα, Κυριακή του Θωμά.

Η Κυριακή, 9 Μαΐου είναι ουσιαστικά η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων που μπορούν να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς ημερολογιακά η πρώτη Κυριακή ήταν η Κυριακή του Πάσχα.

Δικαίωμα λειτουργίας την Κυριακή 9 Μαΐου εκτός από τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα, έχουν και τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00 έως τις 18:00.

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 προαιρετικά.

Η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να επισκεφθούν κάποιο εμπορικό κατάστημα θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού και να αποστείλουν SMS στο 13032 με τα στοιχεία τους, ενώ υπενθυμίζεται, ότι έχουν στη διάθεσή τους συνολικά 3 ώρες για να ολοκληρώσουν τις αγορές τους.

Οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποστείλουν SMS στο 13033 με κωδικό 2.

Παρακαλούμε περιμένετε ...