Αγρίνιο: Κορονοπάρτι με δεκάδες νεαρούς και… πινακίδες για την τοποθεσία

Αγρίνιο: Κορονοπάρτι με δεκάδες νεαρούς και… πινακίδες για την τοποθεσία

Δείτε τις εικόνες

Με μια μαζική μουσική εκδήλωση αποχαιρέτησαν την περίοδο των εορτών του Πάσχα εκατοντάδες νέοι στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο, το βράδυ της Δευτέρας 3 Μαΐου.

Το πάρτι ξεκίνησε το βράδυ και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, με dj, ηχητικά συστήματα και φωτορυθμικά, που μεταφέρθηκαν στο σημείο ειδικά γι’ αυτό το σκοπό. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοργανωτές, είχαν τοποθετήσει και ενημερωτικά χαρτιά πάνω σε ταμπέλες, ώστε οι καλεσμένοι να μην χαθούν όπως αναφέρει το agriniopress.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο πάρτι συμμετείχαν εκατοντάδες νέοι που ενημερώθηκαν σχετικά είτε από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε από άλλους φίλους και γνωστούς που προφανώς δεν μπόρεσαν να αντέξουν το γεγονός ότι η εστίαση κλείνει τόσο νωρίς, δηλαδή από τις 11 το βράδυ.

Έτσι, με το κλείσιμο της εστίασης οι νέοι ανηφόρισαν μαζικά προς το δασύλλιο. Για μέτρα προφύλαξης, ούτε λόγος. Όπως και για ελέγχους από την τοπική Αστυνομία που σε τέτοιου είδους μαζικές συνάξεις, προτιμά απλά να είναι απούσα.