Μαχαίρωσε αστυνομικό στη Ρόδο για να διαφύγει της σύλληψης

Μαχαίρωσε αστυνομικό στη Ρόδο για να διαφύγει της σύλληψης

Νωρίτερα ο δράστης είχε κατεβάσει τη σημαία από το Βωμό της Πατρίδας στο Μανδράκι

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, όταν 48χρονος κατέβασε τη σημαία από τον Βωμό της Πατρίδος και τραυμάτισε αστυνομικό.

Τον δράστη καταδιώξαν οι αστυνομικοί, στους οποίους επιτέθηκε προκειμένου να διαφύγει, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να τραυματίσει με μαχαίρι 20 εκατοστών έναν 32χρονο αστυνομικό στην κοιλιακή χώρα. Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, ήταν περίπου 6:30 σήμερα το πρωί, όταν ενημερώθηκε η αστυνομία οτι άγνωστος δράστης είχε προβεί στην αφαίρεση της σημαίας από τον Βωμό της Πατρίδας, που βρίσκεται στο κέντρο του Μανδρακίου.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία έσπευσε προς αναζήτηση του δράστη. Μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 48χρονο να κινείται με το αυτοκίνητό του προς την περιοχή της "Κολώνας". Μόλις ο 48χρονος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, πήρε μέσα από το όχημα του, έναν πυροσβεστήρα που διέθετε και άρχισε να ρίχνει αφρό εναντίον τους.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και κατά τη διάρκεια ελέγχου που του έκαναν, ο 48χρονος, επιτέθηκε με ένα μαχαίρι 20 εκατοστών που κρατούσε, σε έναν εκ των αστυνομικών, καρφώνοντας τον στην κοιλιακή χώρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο δράστης συνελήφθη και στην κατοχή του εντοπίστηκαν και άλλα αυτοσχέδια μαχαίρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...