Μένιος Φουρθιώτης: Ανακριτής και εισαγγελέας αποφασίζουν για την τύχη του

Μένιος Φουρθιώτης: Ανακριτής και εισαγγελέας αποφασίζουν για την τύχη του

Άρχισε η διάσκεψη

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα που θα κρίνει την τύχη του Μένιου Φουρθιώτη και των συγκατηγορούμενων του.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων ολοκληρώθηκαν και αυτή την ώρα ανακριτής και εισαγγελέας βρίσκονται σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν αν θα κριθούν προφυλακιστέοι ή όχι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που «σκηνοθέτησε» τις επιθέσεις στο σπίτι του. Αλλά και οι συγκατηγορούμενοι φέρονται να αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στις επιθέσεις.

Μάλιστα, αναφερόμενοι στο αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος των αστυνομικών στην Νέα Ερυθραία που αντιμετωπίζουν φέρονται να ισχυρίστηκαν πως τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Επιπλέον, οι κατηγορούμενοι εμφανίζονται να επανέλαβαν και ενώπιον του ανακριτή ότι η μόνη σχέση που είχαν με τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει για την ασφάλεια του μετά την απόσυρση της αστυνομικής φρουράς που του είχε διατεθεί.