Δύο καφετέριες στην Κρήτη βιάστηκαν να ανοίξουν και… έβαλαν λουκέτο

Δύο καφετέριες στην Κρήτη βιάστηκαν να ανοίξουν και… έβαλαν λουκέτο

Πρόστιμο σε 38χρονο που έστησε κορονοπάρτυ με μουσική από το... αυτοκίνητό του

Πρόστιμο και λουκέτο για 15 ημέρες επέβαλαν οι αρχές σε δύο καφετέριες στο Άγιο Νικόλαο Κρήτης, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν μπορούσαν να περιμένουν το επίσημο άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretalive.gr, κατά τον αστυνομικό έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας, οι δύο καφετέριες βρέθηκε να εξυπηρετούν πελάτες, η μία σε stand και η άλλη στον εξωτερικό της χώρο, όπου συνωστιζόταν κόσμος καταναλώνοντας τα προϊόντα που είχε προμηθευτεί από την καφετέρια.

Οι ιδιοκτήτες των καφέ συνελήφθησαν και στον καθένα επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας των καφετεριών για 15 ημέρες.

Έστησε... κορονοπάρτυ από το αυτοκίνητό του

Στον Κίσσαμο Χανίων ένας 38χρονος φαίνεται πως δεν άντεξε και έστησε... κορονοπάρτυ από το αυτοκίνητό του αργά το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Συγκεκριμένα, είχε εγκαταστήσει στο όχημά του ειδικά διαμορφωμένο σύστημα ηχείων, από τα οποία ακουγόταν μουσική, με αποτέλεσμα να αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος. Στον 38χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Φωτογραφία αρχείου