Πληρότητα έως και 100% σε βίλες και μονοκατοικίες στα παράλια της Αττικής για το Πάσχα

Πληρότητα έως και 100% σε βίλες και μονοκατοικίες στα παράλια της Αττικής για το Πάσχα

Οι τιμές ενοικίασης έχουν εκτοξευθεί στα ύψη εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης

Στα ύψη έχουν εκτοξευτεί οι τιμές για την ενοικίαση σπιτιών για το Πάσχα στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, με την πληρότητα μάλιστα να αγγίζει σε Σούνιο, Ανάβυσσο και Λαγονήσι το 100%.

Ενδεικτικά, η τιμή για ένα πολυτελές σπίτι με πισίνα στο Σούνιο για 3 ημέρες φτάνει τα 2.800 ευρώ. Ανάρπαστες και πλέον δυσεύρετες έχουν γίνει οι ενοικιαζόμενες κατοικίες στα παραθαλάσσια προάστια της Αττικής, λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, καθώς οι γιορτές στο χωριό μετατίθενται …. για του χρόνου.

Σύμφωνα με το Mega, ύστερα από αναζήτηση σε πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, για διαμερίσματα ή αυτοτελείς κατοικίες στο Λαγονήσι, για οικογένεια με δύο παιδιά, δεν υπάρχει καμία διαθεσιμότητα για το διάστημα από Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα. Στην Ανάβυσσο επίσης η πληρότητα αγγίζει το 100%, όταν πριν από 3-4 ημέρες ήταν περίπου στο 70%. Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 220 και 380 ευρώ.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στο Σούνιο, με την πληρότητα να αγγίζει το 98%, ενώ πριν από λίγες ημέρες ήταν στο 77%, ακόμα και για πολυτελείς βίλες με πισίνα, με τις τιμές να κυμαίνονται από 1.800 έως 2.800 ευρώ το τριήμερο.

Στην Αρτέμιδα η πληρότητα αγγίζει το 98%, με τις μόνες διαθέσιμες κατοικίες να χρεώνονται από 236 ευρώ έως 528 ευρώ για το τριήμερο, τη στιγμή που την προηγούμενη εβδομάδα η χρέωση ήταν 165 ευρώ. Στο 100% είναι η πληρότητα στη Νέα Μάκρη και στον Σχοινιά.

Για την ώρα, σύμφωνα με μεσιτικά γραφεία, οι εναπομείνασες ελεύθερες κατοικίες είναι στην πλειονότητά τους υπερπολυτελείς βίλες με υψηλό κόστος.