Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Μένιος Φουρθιώτης – Έρευνα στο σπίτι του παρουσιαστή

Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Μένιος Φουρθιώτης – Έρευνα στο σπίτι του παρουσιαστή

Κατασχέθηκε υλικό

Έρευνα στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο πραγματοποίησε, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, 27 Απριλίου, η Αστυνομία με εντολή εισαγγελέα στο πλαίσιο ερευνών για τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι η έρευνα σχετίζεται και με τους πυροβολισμούς που είχαν προηγηθεί σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι από τον βαλλιστικό έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε, ότι το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, είναι το ίδιο, με το οποίο πυροβόλησαν την είσοδο του σπιτιού του παρουσιαστή, ενώ έχει κατασχεθεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός οποίος θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται να έχει προσαχθεί στη ΓΑΔΑ μαζί με άλλα δύο άτομα, τα οποία έχουν ποινικό παρελθόν, για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα.. Επισημαίνεται ότι μετά τις καταγγελίες γνωστού δημοσιογράφου, για σχέδιο επίθεσης σε βάρος του από τον παρουσιαστή, είχε διαταχθεί από την εισαγγελία προκαταρκτική έρευνα.