Χαμός στην Πάτρα για εμβόλιο της AstraZeneca: «Όχι ρε π@@@, ποιο εμβόλιο μου κάνατε;»

Χαμός στην Πάτρα για εμβόλιο της AstraZeneca: «Όχι ρε π@@@, ποιο εμβόλιο μου κάνατε;»

Η αντίδραση των νοσηλευτών

Την ώρα που οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στη χώρα ανεβάζουν «ταχύτητα», δεν λείπουν και τα ευτράπελα με τον κόσμο που προσέρχεται στα εμβολιαστικά κέντρα. Ένα τέτοιο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (27/04) στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης στη Γερμανού, στην Πάτρα.

Όπως μεταδίδει το thebest.gr, ένας ηλικιωμένος, ο οποίος είχε μόλις εμβολιαστεί, βρισκόταν στην αναμονή του ενός τετάρτου που απαιτείται προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις από τον εμβολιασμό.

Ενώ είχε μπει ο επόμενος για εμβολιασμό -ένας νεαρός 30άρης που επέλεξε να εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Αstrazeneca- ο ηλικιωμένος, αφού κοίταξε με περιέργεια, ρώτησε τη νοσηλεύτρια: «Συγγνώμη, ποιο εμβόλιο μου κάνατε;». Έκπληκτη η νοσηλεύτρια του απάντησε: «Αstrazeneca φυσικά. Μόνο αυτό χορηγούμε στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο. Δεν το είδατε όταν το δηλώσατε;».

Με το που άκουσε την απάντηση, ο ηλικιωμένος τινάχθηκε από την καρέκλα αναστατωμένος και αναφώνησε: «Όχι ρε π….η».

Νοσηλευτές και εμβολιαζόμενοι, όταν είδαν τον ηλικιωμένο να «πανιάζει» από τον φόβο του, προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν λέγοντάς του ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο, o ηλικιωμένος αναχώρησε μουρμουρίζοντας και σιχτιρίζοντας την τύχη του και αυτόν που του έκλεισε το ραντεβού.