«Σαφάρι» κατά των κορονοπάρτι σε Περιστέρι και Κυψέλη – Τι «λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι

«Σαφάρι» κατά των κορονοπάρτι σε Περιστέρι και Κυψέλη – Τι «λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι

Καταγράφηκαν ακόμα και συλλήψεις

Αρκετές παραβάσεις αλλά και συλλήψεις καταγράφηκαν χθες, Πέμπτη σε Περιστέρι και Κυψέλη, όπου η αστυνομία είχε στήσει μπλόκα προκειμένου να μπει τέλος στα κορονοπάρτι.

Αναλυτικότερα, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε επτά συλλήψεις και στη βεβαίωση 295 παραβάσεων, στην οδό Βεάκη, στο Περιστέρι και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, καθώς και της αντιμετώπισης του συγχρωτισμού ατόμων σε δημόσιους χώρους, συνελήφθησαν, στο Περιστέρι, 6 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 1 για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επίσης, στην ίδια περιοχή, ελέγχθηκαν 427 άτομα και 88 οχήματα, προσήχθησαν 14 άτομα, βεβαιώθηκαν 82 παραβάσεις του ΚΟΚ, 27 των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, ενώ κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 18 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 16 άδειες ικανότητας οδήγησης, 13 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα.

Όσον αφορά στην αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους γύρω δρόμους, στην Κυψέλη, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Ελέγχθηκαν 290 άτομα, 91 οχήματα και 12 καταστήματα. Βεβαιώθηκαν 156 παραβάσεις του ΚΟΚ, 24 σε άτομα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού και 6 σε καταστήματα για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Ταυτόχρονα, αφαιρέθηκαν 26 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, 14 άδειες ικανότητας οδήγησης, 11 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 23 οχήματα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...