Τροχαίο στην Κρήτη: Πέντε μέρες ψυχορραγούσε δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Τροχαίο στην Κρήτη: Πέντε μέρες ψυχορραγούσε δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Συγκλονίζει ο άνθρωπος που εντόπισε το ζευγάρι: Είδα την κοπέλα, το χέρι της μόνο

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη. Η γυναίκα ήταν δίπλα στον νεκρό σύζυγό της σχεδόν 5 μέρες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Το ζευγάρι εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα. Το μυαλό των ανθρώπων τους δεν πήγε στο κακό. Όσο όμως τα 24ωρα περνούσαν άρχισαν να ανησυχούν. Την Παρασκευή το βράδυ δήλωσαν την εξαφάνισή τους και άρχισαν να ψάχνουν για να τους βρουν. Ο άνθρωπος που τους εντόπισε είναι φίλος του ζευγαριού και μίλησε αποκλειστικά στο Star.

«Έψαχνα και τους εντόπισα κάποια στιγμή. Με έκανε να σταματήσω μια διπλωμένη μπάρα από ένα προηγούμενο ατύχημα. Είδα κάτω από τον γκρεμό μια εξάτμιση, κατέβηκα, είδα τη μηχανή, πήρα κατευθείαν τηλέφωνο την αστυνομία. Έψαχνα έψαχνα… ήξερα ότι είχε βρεθεί το κινητό τους εκεί. Είδα την κοπέλα, το χέρι της μόνο. Έλεγα αν δω κάτι… κάποια εικόνα πολύ σοκαριστική, δε θα μπορούσα να ζήσω με αυτό» περιέγραψε ο Γιώργος, φίλος του 42χρονου Νάθαν.

Τραγική ειρωνεία; To ζευγάρι που ζούσε στην Ιεράπετρα επέστρεφε από ταξίδι στα Χανιά. Είχαν πάει για να πουλήσουν τη μοιραία μηχανή και να αγοράσουν αυτοκίνητο. Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Η ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει. Περίπου 4 με 5 μέρες ψυχορραγούσε δίπλα στον νεκρό σύζυγό της η 32χρονη γυναίκα.

«Ο χρόνος θανάτου κατά προσέγγιση είναι 12 με 13 του μηνός , Απριλίου. Ήταν ακαριαίος ο θάνατος όχι σε καμία των περιπτώσεων, είχαμε επιβίωση. Αν είχαν ανακαλυφθεί τα παιδιά νωρίς και τα είχαμε πάει σε ένα περιφερειακό νοσοκομείο θα ζούσε ο κύριος» δήλωσε ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...