Σοβαρό τροχαίο με 4 τραυματίες έξω από τη Λαμία

Σοβαρό τροχαίο με 4 τραυματίες έξω από τη Λαμία

Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Υπήρξε σύγκρουση δύο οχημάτων σήμερα στις 14:30 στη μεγάλη στροφή πριν τη διασταύρωση της Δίβρης στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού.

Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα στο τροχαίο.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε η Διευθύντρια του ΚΥ Δομοκού και μία νοσηλεύτρια και στο άλλο δύο άνδρες (θείος και ανιψιός). Στο σημείο λόγω του ψιλόβροχου το οδόστρωμα ήταν εξαιρετικά ολισθηρό και οι συγκεκριμένες στροφές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες σε όποιον δεν ξέρει τον δρόμο ή έχει μεγαλύτερη ταχύτητα, ειδικά στην κάθοδο, μετέδωσε το lamiareport.

Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Οι δύο γυναίκες είναι ελαφρά τραυματισμένες, όπως και ο ανηψιός που επέβαινε στο δεύτερο όχημα. Πιο σοβαρά τραυματισμένος φέρεται να είναι ο δεύτερος άνδρας (ο μεγαλύτερος σε ηλικία).

Άνθρωποι της αστυνομίας, προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία που διεξάγεται με δυσκολία από το ένα ρεύμα. Επίσης η πυροσβεστική επιχείρησε για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών και για τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...