Άγρια καταδίωξη στη Νέα Ερυθραία – Άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

Άγρια καταδίωξη στη Νέα Ερυθραία – Άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών

Κατάφεραν να διαφύγουν οι δράστες

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Ερυθραία.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Αγίων Σαράντα, όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο αναβάτες να σταματήσει για έλεγχο.

Οι δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες full face, όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, με τους επιβαίνοντες στη μηχανή να ανοίγουν πυρ εναντίον των αστυνομικών, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι άνδρες της ΔΙΑΣ έβγαλαν τα υπηρεσιακά τους όπλα ώστε να ανταποδώσουν τα πυρά, αλλά δεν το έκαναν, καθώς μπροστά από τη μηχανή των δραστών κινούνταν ένα Ι.Χ. με δύο άτομα και δεν ήθελαν να ρισκάρουν τον τραυματισμό αθώων πολιτών.

Έτσι, τα δύο άτομα που επέβαιναν στη μηχανή κατάφεραν να διαφύγουν. Στο σημείο έσπευσαν και ενισχύσεις, ενώ οι δράστες αναζητούνται.