Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Εξελίξεις στην υπόθεση, γνωστός της 25χρονης ο δράστης

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Εξελίξεις στην υπόθεση, γνωστός της 25χρονης ο δράστης

Δεν αποκλείεται σύλληψη ακόμη και εντός της ημέρας

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε 25χρονη στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Τlive» του Alpha, η έγκυος γυναίκα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με εγκαύματα στο πρόσωπο και κυρίως στα χείλη, φέρεται να σκιαγράφησε το προφίλ του δράστη, ο οποίος ανήκει στο στενό της περιβάλλον και αστυνομικές πηγές δεν αποκλείουν σύλληψη ακόμη και εντός της ημέρας.

Σημειώνεται, πως κατάθεση φαίνεται πως έδωσε και ο σύντροφος της 25χρονης, που έδωσε κάποιες ακόμα πληροφορίες για την 25χρονη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η νεαρή γυναίκα εξετάστηκε από πλαστικό χειρουργό, ο οποίος έκρινε πως τα εγκαύματά της μπορούν να επουλωθούν με ιατρική αγωγή και όχι με χειρουργική επέμβαση και έτσι αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

Τέλος, οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους για το είδος του καυστικού υγρού που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν πρόκειται για βιτριόλι.

«Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε»

«Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε», τονίζουν οι κάτοικοι του οικισμοί «Γεωργίου Παπανδρέου», στο Αττικό Άλσος, αναφορικά με τη σοκαριστική επίθεση.

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν με βγαίνουν», δήλωσε στο MEGA κάτοικος της περιοχής.

«Είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχει δεν απέβησαν μοιραία», πρόσθεσε.

«Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν», υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.