Απίστευτη υπόθεση στα Χανιά: Παράσυρση πεζού αποδείχθηκε ότι ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας

Απίστευτη υπόθεση στα Χανιά: Παράσυρση πεζού αποδείχθηκε ότι ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας

O οδηγός φαίνεται ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα του τροχαίου

Φως σε μια υπόθεση που αρχικά εξετάστηκε ως τροχαίο ατύχημα έριξαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, αποδεικνύοντας τελικά ότι επρόκειτο για... απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε το flashnews.gr, την 25η Μαρτίου,  περίπου στις 14:00, ένα αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο πρώην περιαστικού δήμου, πέφτει πάνω σε έναν πεζό νέο άντρα και στη συνέχεια σπεύδει να εξαφανιστεί.

Ο πεζός, αιμόφυρτος, με σοβαρά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκε, ευτυχώς χωρίς να κινδυνέψει η ζωή του.

Στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων σήμανε συναγερμός και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και του οδηγού ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε τον πεζό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, χάρη στις εντατικές έρευνες των αστυνομικών της Τροχαίας και στην αξιοποίηση υλικού, μετά από κάποιες ημέρες εντοπίστηκε το αυτοκίνητο και ο οδηγός.

Όμως, από την προανάκριση προέκυψε πως ο οδηγός είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα του τροχαίου και έτσι η υπόθεση πήρε τελείως διαφορετική διάσταση.

Το προανακριτικό υλικό της Τροχαίας διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και βάση των στοιχείων, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από τον οδηγό του αυτοκινήτου σε βάρος του πεζού.

Η υπόθεση πλέον αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...