Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Ανέλαβαν την υπόθεση οι ίδιοι αστυνομικοί με της Ιωάννας

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Ανέλαβαν την υπόθεση οι ίδιοι αστυνομικοί με της Ιωάννας

Η 25χρονη θα πάρει εξιτήριο σύντομα, ίσως και αύριο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την καταγγελία της 25χρονης ότι δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Κυψέλη. Η έγκυος κοπέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και θα πάρει σύντομα εξιτήριο, ίσως και αύριο, μιας και η κατάσταση της υγείας της είναι καλή, ενώ και το έμβρυο βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Βεβαίως, η κοπέλα έχει ερεθισμούς και οιδήματα στο πρόσωπο και στα χείλη κι υπάρχει κι ένας τραυματισμός στο λαιμό, ενώ η ίδια δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι ίδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, που διερεύνησαν και αποκάλυψαν τι συνέβη στην επίθεση στην Ιωάννα στην Καλλιθέα με βιτριόλι πριν από ένα χρόνο περίπου, όπως αναφέρει το Mega. Θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα. Το PH  είναι πολύ χαμηλό οπότε φαίνεται να είναι κάτι που να μοιάζει με χλωρίνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και το έμβρυο είναι καλά.

Τι λέει η 25χρονη για την επίθεση

Η κοπέλα περπατούσε μετά τις 12 το βράδυ, βράδυ Κυριακής όταν ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε σταματάει δίπλα της στο δρόμο, ο οδηγός βγαίνει έξω, έρχεται από πίσω της, την ακινητοποιεί από το λαιμό και με ένα πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με καυστικό υγρό την ρίχνει κάτω, το βάζει στο πρόσωπό της και στη συνέχεια σηκώνεται και φεύγει.

Λίγο πιο πάνω υπάρχουν και κάποια σπίτια τα οποία έχουν κάμερες ασφαλείας και κάμερες αυτές βλέπουν στην οδό Ηπείρου. Καμία κάμερα δεν έχει καταγράψει κάποια ύποπτη κίνηση. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι δεν άκουσαν κάτι παρά το γεγονός ότι κάθε βράδυ μαζεύονται νεαροί κάνουν κόντρες όπως είπαν με το αυτοκίνητο αλλά έρχονται και ζευγάρια.

Οι προβληματισμοί των αξιωματικών

Υπάρχουν κάποια πράγματα που διερευνώνται προσεκτικά από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για την επίθεση. ¨Όπως γιατί είχε πάει μια κοπέλα έγκυος τέτοια ώρα σε ένα τέτοιο σημείο, που είναι απομονωμένο. Εικάζουν ότι ήταν κι άλλο άτομο μαζί της, όπως δεν έχουν εξαλείψει την πιθανότητα να γνωρίζει η 25χρονη το άτομο που προέβει σε αυτή την επίθεση.

Πολλά αναμένεται να ξεκαθαριστούν από την κατάθεσή της, που πιθανόν να γίνει σήμερα το απόγευμα.