Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου

Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ολυμπία Χοψονίδου, όπως ενημέρωσε η ίδια τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Αναλυτικότερα, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη ανάρτησε μια φωτογραφία στα Instagram Stories της μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται, έχοντας μια «πεταλούδα» στο χέρι και ένα σωληνάκι στη μύτη.

«Όλα καλά», έγραψε πάνω στη φωτογραφία, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον λόγο εισαγωγής της στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη ανάρτησή της, είχε αναφέρει ότι μετά τις έξι εγκυμοσύνες της αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας. «Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα. Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», είχε γράψει η Ολυμπία Χοψονίδου.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν η εισαγωγή της στο νοσοκομείο σχετίζεται με τα προβλήματα υγείας στα οποία έχει αναφερθεί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...