Κορονοϊός: Αυξάνονται οι θάνατοι στη Μαλεσίνα – Πέθαναν άλλες δύο γυναίκες

Κορονοϊός: Αυξάνονται οι θάνατοι στη Μαλεσίνα – Πέθαναν άλλες δύο γυναίκες

Στους 19 οι νεκροί στη Μαλεσίνα

Στους 30 έφτασαν οι νεκροί από κορονοϊό στον δήμο Λοκρών κατά τη διάρκεια του 3ου κύματος της πανδημίας, με τους 19 από αυτούς τους θανάτους να καταγράφονται στη Μαλεσίνα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μέσα σε λιγότερο από τέσσερις ημέρες η Φθιώτιδα έχει χάσει 10 ανθρώπους από τον κορονοϊό και τις επιπλοκές που παρουσίασε στην υγεία τους. Επτά ήταν από τον δήμο Λοκρών εκ των οποίων οι τέσσερις από τη Μαλεσίνα, από όπου προέρχονται και οι δυο τελευταίες απώλειες.

Τελευταία θύματα μία 75χρονη που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο, η οποία είχε διασωληνωθεί στις 19 Μαρτίου και επειδή όλα τα κρεβάτια της ΜΕΘ Κορονοϊού Λαμίας ήταν κατειλημμένα, είχε βρεθεί κλίνη στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η δεύτερη απώλεια, πάλι από τη Μαλεσίνα, είναι μια 73χρονη που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Λαμίας στις 6 Μαρτίου, μία ημέρα μετά τον σύζυγό της, ο οποίος και απεβίωσε στις 8 του ίδιου μήνα. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε για περισσότερο από ένα μήνα στη ΜΕΘ και αρνητικοποιήθηκε στις 12 Απριλίου. Μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ όπου τελικά κατέληξε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...