Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι εκτελεστές περίμεναν για αρκετά λεπτά τον άτυχο δημοσιογράφο

Δολοφονία Καραϊβάζ: Οι εκτελεστές περίμεναν για αρκετά λεπτά τον άτυχο δημοσιογράφο

Τα βίντεο έχουν αρχίσει και «μιλάνε» για τους δυο πληρωμένους δολοφόνους

Κομμάτι κομμάτι οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτιάξουν το παζλ της άγριας δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, την περασμένη Παρασκευή.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια διαδραματίζουν τα βίντεο που έχει στην κατοχή της η ΕΛΑΣ και δείχνουν τις κινήσεις των δυο εκτελεστών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές σε ένα από τα βίντεο σπιτιού κοντά στο σημείο της δολοφονίας φαίνεται το μηχανάκι με τους δύο δράστες να περιμένουν για αρκετά λεπτά το θύμα.

Πληροφορίες των πρώτων ωρών που ήθελαν τον συνοδηγό και εκτελεστή του Γιώργου Καραϊβάζ να μην φοράει κράνος φαίνεται να επιβεβαιώνονται καθώς σύμφωνα και με μαρτυρίες αλλά και από το υλικό των βίντεο φορούσε κάποιου είδους σκούφο.

Από τις εικόνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να διακρίνουν και τον σωματότυπό τους. Ο οδηγός φαίνεται να είναι μικρόσωμος ενώ ο εκτελεστής ψηλός και σωματώδης.

Οι αστυνομικοί ωστόσο παρατήρησαν μία κίνηση που έκανε ο εκτελεστής ενώ περίμενε με τον συνεργό του το θύμα που θύμιζε σαν να κοιτάει κάποιο μηχάνημα, πιθανώς κινητό. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπήρχε και άλλη ομάδα η οποία παρακολούθησε τον δημοσιογράφο από το κανάλι μέχρι το σπίτι του και ειδοποίησε τους δολοφόνους για την άφιξή του.