Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους;

Τι απάντησε η ίδια

Χώρισαν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz τα τελευταία χρόνια, όπως ανέφεραν στο Πρωινό οι συντελεστές της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή η Νάνσυ Παραδεισανού, μετά από επικοινωνία της με την Έλενα Χριστοπούλου, η μάνατζερ και φίλη της Ηλιάνας επιβεβαίωσε πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια, όμως, ήταν σαφής: «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μην πέφτεις θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν.

Η ίδια πάντως στο ξεκίνημα της εκπομπής της διέψευσε ότι η Έλενα Χριστοπούλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό καθώς δεν θα μιλούσε ποτέ για την προσωπική της ζωή. Αρκέστηκε να πει «όλα καλά».

Σήμερα, λοιπόν, στην έναρξη του Pop Up, τα φώτα ήταν χαμηλωμένα, ενώ έπαιζε δυνατά το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου “Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ”.

«Είναι όλα καλά, μη στεναχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω κι αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή γιατί πολύ απλά είναι προσωπική», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου “αδειάζοντας” το Πρωινό.