Χριστίνα Μπόμπα: Είχα μειωμένες πιθανότητες να κάνω παιδιά γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο

Χριστίνα Μπόμπα: Είχα μειωμένες πιθανότητες να κάνω παιδιά γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο

«Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Στην δική μας περίπτωση από πριν τον γάμο, το είχαμε κατά νου να γίνουμε γονείς. Μετά τον γάμο το προσπαθούσαμε και πέρασαν δύο χρόνια με συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις κι ήταν καλές και δεν καταλαβαίναμε γιατί δεν συνέβαινε. Στην πορεία άρχισε να με καταβάλει, ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα. Ο Σάκης ήταν πολύ υποστηρικτικός κι έλεγε δεν πειράζει, προσπαθούσε να με στηρίξει ψυχολογικά. Στην πρώτη καραντίνα είπα ότι δεν το αντέχω άλλο κι ότι πρέπει να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Ο αδερφός του Σάκη μας πρότεινε έναν και μου είπε ότι κάνω ανορεκτικούς κύκλους που μειώνουν την πιθανότητα.

Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν την διαδικασία και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια. Ήταν δύσκολο στάδιο η ωοληψία και κουράστηκα. Ξέραμε από την αρχή ότι είμαι έγκυος κι ο γιατρός είπε ότι πιο έγκυος δεν γίνεται…Πρώτη φορά είδα τον Σάκη να λυγίζει. Το είπα αμέσως στην μαμά μου, δεν κρατήθηκα».