Κορονοϊός: Ξέφρενο πάρτυ δεκάδων νεαρών σε βίλα στην Παλαιά Φώκαια

Κορονοϊός: Ξέφρενο πάρτυ δεκάδων νεαρών σε βίλα στην Παλαιά Φώκαια

Περισσότερα από 50 άτομα μετέτρεψαν το χώρο σε κλαμπ και διασκέδαζαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού δεν φαίνονται ικανά να εμποδίσουν κάποιους από ξέφρενα πάρτυ, όπως αυτό που αποκάλυψε το Mega και το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής σε βίλα στην Παλαιά Φώκαια Αττικής.

Ο χώρος φαίνεται προσεκτικά επιλεγμένος, μακριά από πυκνοκατοικημένη περιοχή και από τα βλέμματα των γειτόνων που θα μπορούσαν να προβούν σε καταγγελίες. Για το πάρτυ γενεθλίων που στήθηκε σε κλειστό χώρο και αριθμούσε περισσότερα από 50 άτομα, οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει με το φως του ήλιου.

Στα αποκλειστικά πλάνα που πρόβαλε το Mega, φαίνονται νεαροί να κουβαλούν ηχεία και να στήνουν τις κονσόλες, προκειμένου να στήσουν το κορονοπάρτυ, που είχε οργανωθεί, όπως και πολλά άλλα, μέσω social media. Λίγη ώρα αργότερα οι καλεσμένοι καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλον.

Φωτισμός και φωτορυθμικά που παραπέμπει σε κλαμπ και γνωστοί dj's βρίσκονται στην βίλα και δίνουν τον ρυθμό. Υπό τους ήχους της μουσικής περισσότεροι από 50 νεαροί χορεύουν ο ένας δίπλα στον άλλον σαν να μην υπάρχει πανδημία. Το κέφι ανάβει γρήγορα, ενώ μάσκες και αποστάσεις είναι άγνωστες λέξεις για τους δεκάδες νεαρούς που ξεσαλώνουν.

Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι που έχουν μετατρέψει τη βίλα σε νυχτερινό κέντρο, έχουν και την κατάλληλη ενδυμασία που παραπέμπει σε ξέφρενη διασκέδαση. Βραδινά φορέματα, τακούνια και άφθονο αλκοόλ μέχρι πρωίας. Εικόνες που προβληματίζουν, την ώρα που η Αττική μετρά καθημερινά χιλιάδες κρούσματα και δεκάδες νεκρούς.

1
σχόλιο
  1. avatar Παναγιωτης

    Όπως τα Θεοφάνια του 2015 στη Νάξο που τα θυμήθηκαν και τα παρουσίασαν ως φετινά του 2021 για να μας πουν ότι δεν υπήρχαν μάσκες και αποστάσεις! Ακόμα και σε περίπτωση που ισχύει ωστόσο , δεν γίνεται 1 χρόνο να περιμένεις ότι όλος ο πληθυσμός μιας χώρας θα υπακούει σε διαταγές εγκλεισμού. Πλέον ο κόσμος γνωρίζει πως γίνεται η μετάδοση, πώς η ενεργητική προφύλαξη και πως η παθητική προφύλαξη. Το 90% των χωρών παγκοσμίως δεν έχει συνεχόμενο ολικό Lockdown και κάθε πολίτης παίρνει τα μέτρα του. Επαναφορά και άνοιγμα όλων των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους με τα απαραίτητα τα μέτρα προστασίας και σταδιακό άνοιγμα δραστηριοτήτων σε εσωτερικούς χώρους με μάσκες-αποστάσεις! καλύτερα αυτοί οι 50 να ήταν σε έναν ανοιχτό χώρο που ελέγχεται από ιδιοκτήτες του χώρου συγκέντρωσης και την αστυνομία παρά να ωθούνται έμμεσα να διασκεδάζουν σε σφραγισμένα σπίτια σαν το κρυφό σχολειό.Ο δόκτωρ Ιωαννίδης που χλευάστηκε από επίσημους και άσημους όλο αυτό το διάστημα δικαιώνεται σε απόλυτο βαθμό. Αλλά τι μπορεί να ξέρει ο Ιωαννίδης μπροστά στην τρομερή και ανεπανάληπτη Ματίνα μας και όλο το παρεάκι της κακιάς ώρας...

Παρακαλούμε περιμένετε ...