Κορονοϊός: Ξέφρενο πάρτυ δεκάδων νεαρών σε βίλα στην Παλαιά Φώκαια

Κορονοϊός: Ξέφρενο πάρτυ δεκάδων νεαρών σε βίλα στην Παλαιά Φώκαια

Περισσότερα από 50 άτομα μετέτρεψαν το χώρο σε κλαμπ και διασκέδαζαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

Τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού δεν φαίνονται ικανά να εμποδίσουν κάποιους από ξέφρενα πάρτυ, όπως αυτό που αποκάλυψε το Mega και το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής σε βίλα στην Παλαιά Φώκαια Αττικής.

Ο χώρος φαίνεται προσεκτικά επιλεγμένος, μακριά από πυκνοκατοικημένη περιοχή και από τα βλέμματα των γειτόνων που θα μπορούσαν να προβούν σε καταγγελίες. Για το πάρτυ γενεθλίων που στήθηκε σε κλειστό χώρο και αριθμούσε περισσότερα από 50 άτομα, οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει με το φως του ήλιου.

Στα αποκλειστικά πλάνα που πρόβαλε το Mega, φαίνονται νεαροί να κουβαλούν ηχεία και να στήνουν τις κονσόλες, προκειμένου να στήσουν το κορονοπάρτυ, που είχε οργανωθεί, όπως και πολλά άλλα, μέσω social media. Λίγη ώρα αργότερα οι καλεσμένοι καταφθάνουν ο ένας μετά τον άλλον.

Φωτισμός και φωτορυθμικά που παραπέμπει σε κλαμπ και γνωστοί dj's βρίσκονται στην βίλα και δίνουν τον ρυθμό. Υπό τους ήχους της μουσικής περισσότεροι από 50 νεαροί χορεύουν ο ένας δίπλα στον άλλον σαν να μην υπάρχει πανδημία. Το κέφι ανάβει γρήγορα, ενώ μάσκες και αποστάσεις είναι άγνωστες λέξεις για τους δεκάδες νεαρούς που ξεσαλώνουν.

Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι που έχουν μετατρέψει τη βίλα σε νυχτερινό κέντρο, έχουν και την κατάλληλη ενδυμασία που παραπέμπει σε ξέφρενη διασκέδαση. Βραδινά φορέματα, τακούνια και άφθονο αλκοόλ μέχρι πρωίας. Εικόνες που προβληματίζουν, την ώρα που η Αττική μετρά καθημερινά χιλιάδες κρούσματα και δεκάδες νεκρούς.