Άγριο «ξύλο» μεταξύ δύο οικογενειών στην Κρήτη

Άγριο «ξύλο» μεταξύ δύο οικογενειών στην Κρήτη

Ένα άτομο κατέληξε στο νοσοκομείο και κατέθεσε μήνυση

Αναστατώθηκε το χωριό του Προφήτη Ηλία, του Δήμου Ηρακλείου στην Κρήτη. Αιτία είναι το «θερμό» επεισόδιο που καταγράφηκε πριν από λίγα 24ωρα ανάμεσα σε μέλη δύο γνωστών οικογενειών. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα άτομα συνεπλάκησαν στο ποιμνιοστάσιο μέλους της μιας εκ των δύο οικογενειών, που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό.

Από το επεισόδιο, ένα άτομο ξυλοκοπήθηκε άγρια, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Μετά το επεισόδιο, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο χώρο του επεισοδίου, ενώ αυτό που έγινε γνωστό είναι πως έχει υποβληθεί μήνυση από την πλευρά του θύματος για σωματική βλάβη, σε βάρος ενός εκ των ατόμων που του επιτέθηκαν, καθώς φέρεται να το έχει αναγνωρίσει.

Μάλιστα αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στο σπίτι του υπόπτου, όπου και έγινε έρευνα, χωρίς να βρεθεί όμως κάτι το ιδιαίτερο. Είναι ένα ακόμη επεισόδιο, το οποίο απασχολεί εκ νέου την τοπική κοινωνία, αφού μιλάμε για ένα χωριό, το οποίο στο παρελθόν έχει έρθει στο επίκεντρο με τέτοιου είδους συμπεριφορές, θρηνώντας ακόμη και θύματα…