Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης: Εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα» σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης: Εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα» σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνος στον ΑΝΤ1

Μία εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα» σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα επί της Μεσογείων το πρωί της Πέμπτης.

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ρεύμα προς Μαραθώνα, λίγο μετά το ύψος του Σταυρού και η οδηγός μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου και υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά της.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή, ανέφερε στον αέρα τα εξής:

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε.

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι…

Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία».

Παρακαλούμε περιμένετε ...