Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα δίωξη για βιασμό σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα δίωξη για βιασμό σε βάρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη

«Τον μηνυτή όχι μόνο δεν τον βίασα αλλά δεν το γνωρίζω καν»

Αντιμέτωπος με νέα ποινική δίωξη για το κακούργημα του βιασμού είναι ο προφυλακισμένος Δημήτρης Λιγνάδης μετά την τρίτη, κατά σειρά, μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από νεαρό άνδρα.

Η νέα καταγγελία σε βάρος του σκηνοθέτη- ηθοποιού έγινε μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να κρατηθεί προσωρινά με τον ίδιο σε εξηγήσεις που έδωσε, μέσα από τη φυλακή, να αρνείται κατηγορηματικά όχι μόνο τον βιασμό αλλά και την γνωριμία του με τον μηνυτή.

«Τον μηνυτή όχι μόνο δεν τον βίασα αλλά δεν το γνωρίζω καν. Η μήνυση του αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας χωρίς κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει όσα ψευδώς ισχυρίζεται ενώ λόγω του μακρού χρόνου από τα καταγγελλόμενα δεν μπορεί να υπάρξει ιατροδικαστικός έλεγχος ή τοξικολογική εξέταση η εξέταση DNA παρά μόνο είναι ο λόγος του ενάντια στο λόγο μου», ανέφερε στις εξηγήσεις του ο κατηγορούμενος ο οποίος, μάλιστα, έχει ζητήσει την κατ' αντιπαράσταση εξέταση του με το φερόμενο ως θύμα.

Ο μηνυτής καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό το Φθινόπωρο του 2018 στο σπίτι του στο Μεταξουργείο όπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αφού του έδειξε πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια τον νάρκωσε και τον κακοποίησε. Η νέα δικογραφία θα διαβιβαστεί στην 19 τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση η οποία θα καλέσει σε απολογία των κατηγορούμενο σκηνοθέτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν, πως στο "στόχαστρο" της δικαστικής λειτουργού έχει μπει και μια ακόμη καταγγελία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση η οποία αξιολογείται προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.