Σεξουαλική επίθεση στην Κρήτη: Την χτύπησε για να τη βιάσει και αυτή κατέληξε στο νοσοκομείο

Σεξουαλική επίθεση στην Κρήτη: Την χτύπησε για να τη βιάσει και αυτή κατέληξε στο νοσοκομείο

Η 48χρονη λουόμενη εξακολουθεί να νοσηλεύεται - 37χρονος Ηρακλειώτης στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Πολύ δυσάρεστη κατάσταση βίωσε μια 48χρονη στην Κρήτη. Ένας 37χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει ενώ έκανε μπάνιο σε παραλία της Αμμουδάρας. Η γυναίκα αντιστάθηκε με όλες τις δυνάμεις της και να τον απώθησε. Ωστόσο πιθανότατα λόγω του ισχυρού σοκ, φέρεται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Μία πραγματικά εφιαλτική ιστορία που κινητοποίησε τις Αρχές για την σύλληψη του δράστη.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η 48χρονη έκανε μπάνιο μεσημέρι σε παραλία της Αμμουδάρας όταν ξαφνικά και ενώ ήταν ξαπλωμένη και έκανε ηλιοθεραπεία, έπεσε πάνω της ο δράστης.

Εκείνη αντιστάθηκε, αυτός την χτύπησε για να κάμψει κάθε αντίσταση. Κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια του και έτρεξε μέσα στη θάλασσα όπου παρέμεινε αρκετή ώρα. Από το σοκ, τον τρόμο και τον φόβο η γυναίκα υπέστη σοβαρότατο καρδιακό πρόβλημα και χρειάστηκε να διακομιστεί στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το σοβαρότατο περιστατικό, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, κινητοποίησε την τοπική ΕΛ.ΑΣ και με την αξιοποίηση των κατάλληλων πληροφοριών σε συνδυασμό με την κατάθεση της παθούσας, αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου συνέλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής ως δράστη της σεξουαλικής επίθεσης έναν 37χρονο Ηρακλειώτη.

Αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες του στην νοσηλευόμενη παθούσα, η οποία και φέρεται να τον αναγνώρισε.

Η προανάκριση ανατέθηκε τελικά στην Ασφάλεια Ηρακλείου ενώ ο 37χρονος φέρεται να ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

 

(Φωτογραφία αρχείου)

Παρακαλούμε περιμένετε ...