Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα Πατούλη: Δεν ξέρω καν που μένει ο Γιώργος Πατούλης

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα Πατούλη: Δεν ξέρω καν που μένει ο Γιώργος Πατούλης

«Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω»

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μαρίνα Πατούλη και ξέσπασε σε λυγμούς, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου ανέφερε ότι ο σύζυγός της έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από το σπίτι και πως η ίδια δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του και δεν γνωρίζει καν πού μένει.

«Καμιά γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media, που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει. Προσπαθώ εδώ και δύο μήνες να επικοινωνήσω μαζί του και απαξιώνει να μου μιλήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί στην εφηβεία το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, τον έχω προσκαλέσει για να τα συζητήσουμε και με ειδικούς, να πάρουμε κοινές αποφάσεις, δεν μου απαντάει καν», εξομολογήθηκε η Μαρίνα Πατούλη και αποκάλυψε:

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του, να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ξαναμιλήσει».

Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμα χειρότερος. Θα προσπαθήσω να μπορέσω μόνη μου πια να κρατήσω το σπίτι. το παιδί, τον εαυτό μου…», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη.

3
σχόλια
 1. avatar Ευαγγελία

  Το περάσαμε πολλές. Να τα έχουμε δώσει όλα σε έναν ανάξιο και να μην απαντάει πλεόν ούτε στα μηνυματα!!! Όταν υπάρχει Γάμος και παιδί, σαφώς το τραύμα είναι μεγαλύτερο. Κουράγιο, κυρία Πατούλη. Κάποτε θα μάθετε γιατί έκοψε επαφές. Τότε είτε θα τον συγχωρήσετε είτε όχι και θα συνεχίσετε την ζωή σας.

 2. avatar Mr

  Ε! Πόσο να αντέξει κ ο ανθρωπάκος την γελοιοποίηση αγκαζέ με εναν παλιμπαιδίζοντα καρνάβαλο που νομιζει οτι είναι η Μπάρμπυ;

  1. avatar Ευαγγελία

   Η κυρία Πατούλη έχει και την κορμοστασιά να στηρίξει τις ενδυματολογικές επιλογές της αλλα και ο σύζυγος της την επέλεξε για σχέση, γάμο, παιδί. Η κυρία Πατούλη είναι εκπαιδευτικός και δείχνει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει μς τις διασυνδέσεις της τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους. Πές μου εσύ, πόσες κυρίες με ταγέρ έχει δεί με τόσες κοινωνικές ανησυχίες;;; Πολύ περισσότερο, σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να τελειώνει μια σχέση ετών χωρίς ο άλλος να του εξηγήσει έστω τον λόγο. Δεν μιλάμε για δύο ραντεβού που ο άλλος σταματάει να απαντάει και λές ΟΚ δεν ταιριάξαμε. Μιλάμε για επένδυση χρόνου, συναισθημάτων, κοινής ζωής και κοινής προσπάθειας. Αυτός που θέλει να φύγει απο μια σχέση ετών ας έχει τουλάχιστον τα παντελόνια να το δικαιολογήσει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...