Σεξουαλική παρενόχληση καταγγέλλει ότι δέχθηκε η χορεύτρια Εβίτα Χουντάλα

Σεξουαλική παρενόχληση καταγγέλλει ότι δέχθηκε η χορεύτρια Εβίτα Χουντάλα

Η περιγραφή για τα όσα συνέβησαν όταν εργάστηκε ως γραμματέας

Κουρασμένη από την συνεχή ενασχόληση της με τον χώρο της νύχτας, η Εβίτα Χουντάλα αποφάσισε κάποια στιγμή να αφήσει τις πίστες, όπου χόρευε και να εργαστεί ως γραμματέας σε κατασκευαστική εταιρεία.

Η χορεύτρια βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «T-Live» όπου κατήγγειλε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της στην συγκεκριμένη κατασκευαστική.

Η καταγγελία της Εβίτας Χουντάλα

Η χορεύτρια Εβίτα Χουντάλα περιέγραψε τα όσα καταγγέλλει πως συνέβησαν στο γραφείο όπου εργαζόταν. Συγκεκριμένα, η χορεύτρια ανέφερε: «Ήθελα να φύγω από το χώρο της νύχτας, με είχε κουράσει και είπα να κάνω κάτι πρωινό. Πραγματικά, πήγα σε μια κατασκευαστική εταιρεία.

Την κατασκευαστική εταιρεία, την είχε ένας νεαρός κύριος σε ηλικία 32 ετών ο οποίος μου είπε πως μέσα σε δέκα ημέρες θα έπρεπε να μάθω όλα τα συστήματα γιατί θα έφευγε στην Ελβετία για ένα έργο που είχαν αναλάβει.

Πραγματικά, μέσα σε δέκα ημέρες, εκπαιδεύτηκα πάρα πολύ γρήγορα, έμαθα αυτά που έπρεπε και έφυγε. Μου είπε πως θα μιλάμε μέσω mails και κάθε πρωί, που άνοιγα τα mails μου, υπήρχαν και δικά του που δεν είχαν καμία σχέση με τη δουλειά. Μου έστελνε “καλημέρα ομορφιά μου”, “γλυκιά μου σε σκέφτομαι συνέχεια”, καρδούλες, λουλουδάκια και φυσικά δεν απάντησα σε κανένα. Παρά μόνο σε ότι αφορούσε στη δουλειά.

Στις δέκα μέρες, όσο έκανα την εκπαίδευση μου, δεν μου έδειξε κάτι. Επέστρεψε και συνεχιζόταν λίγο η πίεση με μηνύματα και προτάσεις να βγούμε για δείπνο. Μου έλεγε πως “δεν χρειάζεται να δουλεύεις”, “δεν είσαι γυναίκα για να δουλεύει”, “θα σε έχω στο σπίτι βασίλισσα”. Κάτι τελείως άσχετα πράγματα.

Ένα μεσημέρι ήμουν στο γραφείο μου, στον υπολογιστή μου όπου στα δύο μέτρα δίπλα ήταν το δικό του γραφείο. Οι καρέκλες ήταν με ρόδες. Όπως έκανα κάποια εργασία τον νιώθω να έρχεται τσουλώντας με την καρέκλα του προς το μέρος μου, βάζει το χέρι του πίσω από τη μέση μου, ακινητοποιεί το δεξί μου χέρι που κρατούσα το ποντίκι καθώς και το αριστερό μου χέρι. Το γραφείο μου ήταν δίπλα σε τοίχο, με είχε στριμώξει. Μου μιλάει πολύ κοντά στο αυτί και προσπάθησε να με φιλήσει στον λαιμό. Άρχισε να μου λέει διάφορα λόγια στο αυτί.

Είμαι ένας άνθρωπος που αντιδρώ. Με πολλή δύναμη έσπρωξα τα χέρια στο γραφείο, έκανα πίσω με δύναμη την καρέκλα, τον έσπρωξα, του έδωσα ένα χαστούκι, τον έβρισα και σηκώθηκα και έφυγα. Έβαλα το δικηγόρο μου να πάρω τα λεφτά για το μήνα που δούλεψα».