Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης

Συγκινεί η σύζυγος του άνδρα στον οποίο μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του 23χρονου

Συγκλονίζει το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει την στιγμή του τροχαίου έξω από τη Βουλή που κόστισε την ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα.

Το βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA, δείχνει από ψηλά την στιγμή της σύγκρουσης, όταν η μοτοσικλέτα χτυπά στο πίσω μέρος του υπηρεσιακού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν αυτό έστριψε για να μπει στο Κοινοβούλιο.

Τα όργανα του Ιάσωνα έχουν ήδη δοθεί, οι νεφροί σε δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, η καρδιά σε έναν 45-50 ετών άνδρα που είχε μηχανική υποστήριξη, οι πνεύμονες στην Ιταλία (συνολικά σε έξι ανθρώπους).

«Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Έχουμε περάσει έξι πολύ δύσκολα χρόνια, με άγχος, στεναχώρια, πολύ κούραση, που δεν χάσαμε ποτέ όμως την ελπίδα, την αισιοδοξία, το χαμόγελό μας. Νομίζω αυτό μας έκανε πιο δυνατούς. Το μεγαλείο αυτής της χαροκαμένης οικογένειας είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατί η μνήμη των αγαπημένων μας δίνοντας νέα ζωή παραμένει ζωντανή και αξιομνημόνευτη», αναφέρει στον Alpha η σύζυγος του άνδρα στον οποίο μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του 23χρονου.