Καρέ-καρέ η καταδίωξη και η σοκαριστική σύγκρουση στην οδό Λιοσίων

Καρέ-καρέ η καταδίωξη και η σοκαριστική σύγκρουση στην οδό Λιοσίων

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την «τρελή» πορεία του αυτοκινήτου

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει καρέ-καρέ την ξέφρενη πορεία που κατέγραψε αυτοκίνητο στη Λιοσίων το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά την καταδίωξη που σκόρπισε τον πανικό, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.

Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega, φαίνεται το αυτοκίνητο να περνάει αστραπιαία μπροστά από κατάστημα, με την κάμερα ασφαλείας να καταγράφει εικόνες που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. Το ρολόι από την κάμερα δείχνει 13:14. Στην οδό Λιοσίων προπορεύονται δύο μοτοσυκλέτες. Ένας υπάλληλος του δήμου έχει βγει στον δρόμο. Τότε το μαύρο αυτοκίνητο έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, ξεφεύγει της πορείας του, χτυπά σε δέντρο και καταλήγει πάνω στο πεζοδρόμιο, παρασύροντας τους δυο μοτοσικλετιστές σκορπώντας τον πανικό.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα αποτυπώνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης με κομμάτια λαμαρίνας να εκσφενδονίζονται με ταχύτητα προς το πεζοδρόμιο. Μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ που καταδίωκαν τη μαύρη BΜW φτάνουν σχεδόν ταυτόχρονα.

Ο άνδρας που επιβαίνει στη μία μοτοσικλέτα, καταφέρνει να σηκωθεί και προχωράει κουτσαίνοντας. Η γυναίκα στην άλλη μοτοσικλέτα ζει από θαύμα και έχει σαστίσει. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζητούν τον οδηγό του οχήματος με τα όπλα στα χέρια.

Μια μητέρα περίμενε με το μωρό της στην στάση, δίπλα στην οποία χτύπησε το αυτοκίνητο. Με το μωρό της αγκαλιά, σε κατάσταση σοκ, τρέχει να σωθεί.