Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον παράγοντα κολύμβησης – Πώς προσέγγιζε τις αθλήτριες

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον παράγοντα κολύμβησης – Πώς προσέγγιζε τις αθλήτριες

Ο 74χρονος παραδέχτηκε ότι έδειχνε πορνό στα κορίτσια, αλλά αρνείται τις άλλες κατηγορίες

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό των δύο ανήλικων κοριτσιών για τον οποίο κατηγορούν τον 74χρονο προπονητή ο οποίος προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία των κοριτσιών πριν καν συμπληρώσουν τα 14 τους χρόνια, ο προπονητής τα είχε επανειλημμένα κακοποιήσει σεξουαλικά.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο παράγοντας της κολύμβησης έβαζε τις ανήλικες να βλέπουν στον υπολογιστή του υλικό παιδικής πορνογραφίας και στη συνέχεια προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

«Δεν έκανα τίποτα κακό. Ναι, έδειχνα σκηνές πορνογραφικού περιεχομένου στα κορίτσια. Ποτέ όμως δεν τα παρενόχλησα. Το έκανα για να τα βοηθήσω στην σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση» υποστήριξε ο ίδιος, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Mega.

Ψάχνονται και για άλλες περιπτώσεις

Όπως κατήγγειλαν οι δυο ανήλικες, ο 74χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους και πολλές φορές τις έπαιρνε ο ίδιος από το σπίτι για να τις πάει στην προπόνηση.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανόν ο 74χρονος κατηγορούμενος να έχει κακοποιήσει και άλλα παιδιά και για αυτό θα ζητήσουν να γίνει δημοσιοποίηση των στοιχείων του και της φωτογραφίας του.

«Ο συγκεκριμένος κύριος ποτέ δεν είχε ρόλο στο σύλλογο μας. Δεν ήταν ποτέ ούτε προπονητής, ούτε μέλος της διοίκησης, ούτε κάποιος έφορος απλά είχε το ρόλο του παππού, έφερνε το εγγόνι του στο σύλλογο» υποστήριξε ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Γιώργος Παρδακίδης.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία: «Βοηθούσε στην οργάνωση και τις προπονήσεις που συμμετείχαν ανήλικα κορίτσια σε πολύ μικρή ηλικία, προέβαινε σε διάφορα σχόλια για τα σώματα τους καθώς και σε άσεμνες συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου».

Τα δυο κορίτσια κατέθεσαν ότι φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τη σοκαριστική δράση του προπονητή και παρακινήθηκαν από τη γενναία στάση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Με ένταλμα του ανακριτή, ο 74χρονος συνελήφθη και το Σάββατο μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.