«Δένουν» τα στοιχεία για τον γνωστό κωμικό ηθοποιό που θα κληθεί ως ύποπτος για βιασμό

«Δένουν» τα στοιχεία για τον γνωστό κωμικό ηθοποιό που θα κληθεί ως ύποπτος για βιασμό

Καταγγέλλουσα περιέγραψε στον εισαγγελέα πράξεις βιασμού

Αντίστροφα φαίνεται να μετρά ο χρόνος για να κληθεί σε εξηγήσεις, με την ιδιότητα του υπόπτου, ενώπιον του εισαγγελέα, ο γνωστός κωμικός ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε μια υπόθεση βιασμού το 2008 και δυο απόπειρες, το 2010 και το 2014, σε βάρος γυναικών συναδέλφων του.

Η έρευνα, με κεντρικό πρόσωπο τον πασίγνωστο πρωταγωνιστή, σύμφωνα με πληροφορίες, μπαίνει στην τελική της ευθεία καθώς, ήδη, έχουν καταθέσει στον αρμόδιο εισαγγελέα οι δυο γυναίκες οι οποίες τον καταγγέλλουν για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που δεν έχουν παραγραφεί.

Μάλιστα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία ότι μια από τις καταγγέλλουσες καταθέτοντας ενώπιον του εισαγγελέα περιέγραψε πράξεις βιασμού που τελέστηκαν, αλλάζοντας, τελικά, τα δεδομένα στην έρευνα και «αναβαθμίζοντας» την κατηγορία.

Τις επόμενες ημέρες εκτιμάται ότι θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα και η τρίτη γυναίκα η οποία φέρεται να ξεπέρασε τους αρχικούς δισταγμούς της και να προχώρησε σε καταγγελία για απόπειρα βιασμού στο ΣΕΗ. Η συγκεκριμένη καταγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μεταξύ των πέντε φακέλων που ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας προσκόμισε χθες στην Εισαγγελία και έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης.

Νομικοί κύκλοι πιθανολογούν πως ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν θα προχωρήσει στην εξέταση προσώπων που έχουν καταγγείλει τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή για βιασμό ή απόπειρα βιασμού και έχουν υποπέσει σε παραγραφή, καθώς τα στοιχεία που έχει στα χέρια του φέρονται να είναι αρκετά ώστε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Έτσι, δεν θα θεωρηθεί έκπληξη αν μετά την κατάθεση και της τρίτης καταγγέλλουσας ο εισαγγελέας καλέσει σε ανωμοτί κατάθεση τον δημοφιλή ηθοποιό για να υποβάλει τις έγγραφες εξηγήσεις του ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Αμέσως μετά ο εισαγγελικός λειτουργός θα αξιολογήσει το σύνολο των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης κακουργηματικού χαρακτήρα.