Europa League: «Λύγισε» ο Ολυμπιακός από την Άρσεναλ

Europa League: «Λύγισε» ο Ολυμπιακός από την Άρσεναλ

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 3-1 στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς

Πολύ δύσκολο έγινε το έργο του Ολυμπιακού για πρόκριση στους «8» του Europa League, έπειτα από την ήττα με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από την Άρσεναλ.

Οι Άγγλοι ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πήραν το προβάδισμα στο 34’ με τον Όντεγκααρντ. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στο β’ ημίχρονο και ισοφάρισε με τον Ελ Αραμπί στο 58’, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η Άρσεναλ ανέβασε ρυθμό προς το φινάλε του αγώνα και πέτυχε δύο γκολ με τους Γκαμπριέλ στο 79’ και Ελνενί στο 85’. Πλέον οι Άγγλοι έχουν σοβαρό αβαντάζ για τη ρεβάνς.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, ήταν σε κακή βραδιά και φέρει ευθύνη για τα δύο γκολ, ενώ οι ερυθρόλευκοι φωνάζουν για επιθετικό φάουλ στο 2-1, που έκανε ο Γκάμπριελ.

Ολυμπιακός: Σα, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μασούρας (86′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ (46′ Χολέμπας), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (46′ Φορτούνης), Μπρούμα (59′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (77′ Χασάν).

Άρσεναλ: Λένο, Τίρνεϊ, Γκάμπριελ, Νταβίντ Λουίζ, Μπεγερίν, Παρτέι (55′ Θεμπάγιος), Γουίλιαν (82′ Ελνενί), Τζάκα, Όντεγκααρντ (82′ Ρο), Σάκα (83′ Πέπε), Ομπαμεγιάνγκ.