Ξυλοδαρμός αστυνομικού: Η κατάθεση που «καίει» τους δύο συλληφθέντες

Ξυλοδαρμός αστυνομικού: Η κατάθεση που «καίει» τους δύο συλληφθέντες

Τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας κατά του 22χρονου και του 23χρονου, οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να ενεπλάκησαν στα επεισόδια και ειδικότερα στον ξυλοδαρμό αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

«Καθώς προχωρούσαν προς τη λεωφόρο Συγγρού είδα τον αδελφό της εν διαστάσει γυναίκας ο οποίος μένει στη Μαγούλα και τον ρώτησα “τι κάνεις εδώ ρε, θα κάνετε επεισόδια;” Εκείνος μου απάντησε “γιατί θα με δώσεις;” κι εγώ του απάντησα “ναι στεγνά. Αν κάνεις επεισόδια και πειράξεις αστυνομικούς”.

Αμέσως μετά άκουσα να φωνάζει κάποιος από το πλήθος “έρχονται οι μπάτσοι με τα παπάκια” και τον είδα να τρέχει με ταχύτητα με άλλα άτομα προς τους αστυνομικούς που περνούσαν με τα παπάκια.

Έφτασε από τους πρώτους και άρχισε να χτυπάει με κλωτσιές ένα πεσμένο αστυνομικό. Είδα βίντεο από τα επεισόδια στο οποίο φαίνονται… με γυρισμένη πλάτη που φορούσε χακί μπουφάν, καθώς κι ένα άτομο με άσπρο μπουφάν το οποίο συμμετείχε και αυτό στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι το δεύτερο άτομο που σας λέω είναι φίλος του… γιατί τον έχω δει αρκετές φορές στο σπίτι του αλλά δεν γνωρίζω τα στοιχεία του παρά μόνο πως ο…αποκαλεί… το εν λόγω άτομο βρισκόταν δίπλα του. Όταν είχαμε τη στιχομυθία που περιέγραψα παραπάνω τώρα», ανέφερε το ρεπορτάζ του MEGA.